رادارهای پیشرفته روسی در راه پاکستان-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

رادارهای پیشرفته روسی در راه پاکستان

پاکستان قرار است روز 23 ماه مارس از رادارهای پیشرفته روسی رونمایی کرده بالگردهای ام آی 35 را به نمایش بگذارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 18
کد خبر: ۶۹۳۱
به گزارش  راهبرد معاصر ، پاکستان قرار است روز 23 ماه مارس از رادارهای پیشرفته روسی رونمایی کرده بالگردهای ام آی 35 را به نمایش بگذارد.

رادارهای روسی قادر است جنگنده‌های رادار گریز «اف-35 » یا هر نوع جنگنده دیگر را شناسایی نماید.

این رادارها قادر هستند اشیاء موجود در سطح دریا و هوا را از فاصله حداکثر 500 کیلومتر (بیش از 310 مایل) در ارتفاعات مختلف در خط دید و در افق شناسایی کنند.

در اقدامی در تضاد با منافع آمریکا ، رادارهای ساخت روسیه قلمروی هوایی نیروگاه‌های هسته‌ای و دیگر تاسیسات مهم پاکستان را پوشش می‌دهند.

حین برگزاری نمایشگاه نظامی سال 2018 در مسکو یادداشت تفاهمی بین گروه «آر. تی. ای» روسیه و شرکت پاکستانی «تک وین» در این زمینه منعقد شد.

 پاکستان اعلام کرده که این سامانه راداری نیروگاه هسته‌ای و دیگر تاسیسات حیاتی این کشور را پوشش میدهد و از آن محافظت می‌کند.

بر اساس توافق‌نامه‌ای که اخیراً بین اسلام‌آباد و مسکو امضا شده افسران نظامی پاکستان در مراکز نظامی روسیه آموزش می‌بینند.

روسیه و پاکستان به ویژه در سال های گذشته، همواره روابطی دوستانه و مبتنی بر همکاری سازنده در سطوح دوجانبه، منطقه ای و بین المللی داشته اند، اما همکاری های دفاعی و نظامی دو کشور را می توان فصلی نو در روابط دو کشور توصیف کرد.

سفر پی در پی و متقابل مقامات پاکستان به روسیه نشان داد که اسلام آباد درصدد است برای تقویت موقعیت نظامی و سیاسی خود در منطقه به ویژه در برابر دهلی‌نو روابط خود را با مسکو گسترش دهد.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار