جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

رادارهای پیشرفته روسی در راه پاکستان

پاکستان قرار است روز 23 ماه مارس از رادارهای پیشرفته روسی رونمایی کرده بالگردهای ام آی 35 را به نمایش بگذارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 18
کد خبر: ۶۹۳۱
به گزارش  راهبرد معاصر ، پاکستان قرار است روز 23 ماه مارس از رادارهای پیشرفته روسی رونمایی کرده بالگردهای ام آی 35 را به نمایش بگذارد.

رادارهای روسی قادر است جنگنده‌های رادار گریز «اف-35 » یا هر نوع جنگنده دیگر را شناسایی نماید.

این رادارها قادر هستند اشیاء موجود در سطح دریا و هوا را از فاصله حداکثر 500 کیلومتر (بیش از 310 مایل) در ارتفاعات مختلف در خط دید و در افق شناسایی کنند.

در اقدامی در تضاد با منافع آمریکا ، رادارهای ساخت روسیه قلمروی هوایی نیروگاه‌های هسته‌ای و دیگر تاسیسات مهم پاکستان را پوشش می‌دهند.

حین برگزاری نمایشگاه نظامی سال 2018 در مسکو یادداشت تفاهمی بین گروه «آر. تی. ای» روسیه و شرکت پاکستانی «تک وین» در این زمینه منعقد شد.

 پاکستان اعلام کرده که این سامانه راداری نیروگاه هسته‌ای و دیگر تاسیسات حیاتی این کشور را پوشش میدهد و از آن محافظت می‌کند.

بر اساس توافق‌نامه‌ای که اخیراً بین اسلام‌آباد و مسکو امضا شده افسران نظامی پاکستان در مراکز نظامی روسیه آموزش می‌بینند.

روسیه و پاکستان به ویژه در سال های گذشته، همواره روابطی دوستانه و مبتنی بر همکاری سازنده در سطوح دوجانبه، منطقه ای و بین المللی داشته اند، اما همکاری های دفاعی و نظامی دو کشور را می توان فصلی نو در روابط دو کشور توصیف کرد.

سفر پی در پی و متقابل مقامات پاکستان به روسیه نشان داد که اسلام آباد درصدد است برای تقویت موقعیت نظامی و سیاسی خود در منطقه به ویژه در برابر دهلی‌نو روابط خود را با مسکو گسترش دهد.
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار